Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Voorwaarden

Op deze pagina vindt u alle geldende productvoorwaarden en belangrijke informatie over onze oldtimerverzekeringen. Door te klikken op de betreffende link kunt u het bestand opslaan voor eigen gebruik.

Bent u klant van Van Maarseveen Assurantiën geweest dan kan het zijn dat uw polis een andere voorwaardenversie vermeldt, deze voorwaarden treft u hieronder aan.

Loopt uw polis bij Reaal dan vindt u hieronder de juiste voorwaarden:

Loopt uw polis bij Unigarant dan vindt u hieronder de juiste voorwaarden

Tevens treft u de voorwaarden van de ARAG rechtsbijstandverzekering hier aan:

Indien u de bestanden niet kunt openen, kunt u gratis het programma Adobe Reader downloaden. Klik hiervoor op onderstaande button.

De adviseurs van Vetera zijn net als hun klanten échte oldtimerliefhebbers.

Steven Gerrits (Teamleider Vetera)

Vetera heeft ruim 65 jaar ervaring!