Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Voorwaarden

Op deze pagina vindt u alle geldende productvoorwaarden en belangrijke informatie over onze oldtimerverzekeringen. Door te klikken op de betreffende link kunt u het bestand opslaan voor eigen gebruik.

Bent u klant van Van Maarseveen Assurantiën geweest dan kan het zijn dat uw polis een andere voorwaardenversie vermeldt, deze voorwaarden treft u hieronder aan.

Loopt uw polis bij Reaal dan vindt u hieronder de juiste voorwaarden:

Loopt uw polis bij Unigarant dan vindt u hieronder de juiste voorwaarden

Tevens treft u de voorwaarden van de ARAG rechtsbijstandverzekering hier aan:

Indien u de bestanden niet kunt openen, kunt u gratis het programma Adobe Reader downloaden. Klik hiervoor op onderstaande button.

Rijdt u onverhoopt schade met uw oldtimer? Vetera begeleidt u persoonlijk van het begin tot eind.

Egbert Potgieter & Bert Bisschop (Schadebehandelaars)

Vetera heeft ruim 65 jaar ervaring!