Aanvullende dekking bromfietsverzekering

Als u betrokken raakt bij een ongeval blijft het hopelijk alleen bij blikschade. Helaas is dit niet altijd het geval en kan het ook erger aflopen. Wat als u door een ongeluk invalide raakt en niet meer kunt werken? Of als u na een ongeluk aanpassingen in huis moet doen, zoals het aanleggen van een badkamer of slaapkamer beneden? Vetera biedt u hiervoor een aantal aanvullende verzekeringen.

Ongevallenverzekering opzittenden

Met de ongevallenverzekering verzekert u zichzelf en uw bijrijders (zowel achterop als in een zijspan) tegen de financiële gevolgen van blijvende invaliditeit als gevolg van een verkeersongeval. Bij overlijden door een ongeval met uw oldtimer ontvangen nabestaanden een vast bedrag van maximaal €10.000,-. Bij blijvende invaliditeit bedraagt uit te betalen bedrag €50.000,-.

Schadeverzekering opzittenden

Een schadeverzekering is uitgebreider dan de ongevallenverzekering, en kent een hoger verzekerd bedrag. Deze verzekering biedt dekking voor u en uw bijrijders tegen lichamelijke en materiële schade na een ongeluk. Het grote voordeel van de schadeverzekering opzittende is dat u de werkelijk geleden schade vergoed krijgt in plaats van een uitkering met een vooraf vastgesteld bedrag. De schadeverzekering opzittenden biedt dekking voor maximaal €1.000.000,- per schadegebeurtenis.

Verhaalrechtsbijstand

Wanneer iemand u schade berokkent is het verhalen van uw schade op de tegenpartij vaak lastig. Met de verhaalsrechtsbijstand verzekering hebt u dit probleem niet. Vetera biedt hulp bij het verhalen van de materiële en letselschade wanneer de schade is ontstaan door een verkeersongeval waarbij uw oldtimer betrokken was en beschadigd raakte. Ook wordt eventuele waardevermindering van uw oldtimer als gevolg van de schade verhaald.Offerte aanvragenBent u benieuwd naar de mogelijkheden van het verzekeren van uw oldtimer bromfiets of bromfietsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.