Oldtimer all risk verzekeren

Uw oldtimer Volledig Casco verzekeren? Dat kan bij Vetera.

Een Volledig Casco (All Risk) dekking is van waardevolle toevoeging voor uw oldtimerverzekering. Deze dekking is namelijk een uitbreiding op de WA-dekking. U verzekert uw eigen voertuig namelijk tegen bijna alle risico’s. Hierbij moet u onder andere denken aan de schades voortkomend uit omslaan, botsen, slippen en van de weg raken. Deze meest uitgebreide dekking keert dus ook uit wanneer de oldtimer door uw eigen toedoen beschadigd raakt. Met de Volledig Cascodekking van Vetera kunt u dus met een veilig gevoel de weg op.

Wilt u ook weten wat het kost om uw oldtimer(s) te verzekeren? Bereken uw premie

De Volledig Cascopremies zijn gebaseerd op de waarde van de oldtimer. U kunt uw oldtimer Volledig Casco verzekeren op basis van de taxatiewaarde of u kunt kiezen voor de unieke dagwaarderegeling. Wilt u een oldtimer verzekeren bij Vetera met een dagwaarde tot € 15.000,-? Dan is taxatie niet verplicht en kunt u uw oldtimer verzekeren tegen de dagwaarde. Om de dagwaarde samen met u te kunnen bepalen zijn wij minimaal 2 foto’s nodig in geval van een klassieke bromfiets of motorfiets (beide zijkanten). Voor klassieke auto’s geldt minimaal 4 foto’s (linkerzijde, rechterzijde, voorzijde en achterzijde). Bij totaal verlies krijgt u de dan geldende dagwaarde uitgekeerd. Wilt u een oldtimer verzekeren bij Vetera met een dagwaarde van € 15.000,- of hoger? Dan is een taxatie verplicht. Het taxatierapport is, gerekend vanaf de taxatiedatum, maar liefst 3 jaar geldig. Offerte aanvragen

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Vraag direct een offerte aan

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.