Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Onze oldtimerverzekering

Vetera biedt u een perfecte oldtimerverzekering aan voor uw oldtimer auto, oldtimer motor of uw oldtimer brommer. Het team van Vetera heeft naast jarenlange verzekeringservaring ook een grote passie voor oldtimers. Vanwege deze affiniteit begrijpen de medewerkers van Vetera als geen ander hoe belangrijk een goede oldtimerverzekering voor uw klassieker is. Voor de liefhebber met meerdere oldtimers biedt Vetera ook een unieke verzamelpolis aan. 

Oldtimerverzekering: Welke dekking is belangrijk?

Bij Vetera verzekert u uw oldtimer standaard tegen Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Wilt u uw oldtimer(s) nog beter verzekeren zodat u helemaal onbezorgd van uw klassieker kunt genieten? Dat kan! Bij Vetera heeft u ook de mogelijkheid om uw oldtimer te verzekeren tegen Brand & Diefstal of Volledig Casco.

Voor het verzekeren van uw oldtimer heeft u keuze uit een drietal polissen met elk andere dekkingsvoorwaarden.

•     WA: Bij de WA dekking vergoedt Vetera de schade die toegebracht is aan anderen, de schade die toegebracht is aan spullen van anderen en de hulpverlening bij een ongeval.

•     WA + Brand & Diefstal: Met de uitbreiding Brand/Diefstal is uw oldtimer verzekerd tegen schade door diefstal, brand en blikseminslag vergoed. De WA dekking is inbegrepen.

•     WA + Volledig Casco: De Volledig Casco dekking is de meest uitgebreide verzekering en dekt ook schade aan uw oldtimer die door uw schuld is ontstaan. Daarnaast worden hulp bij pech in het buitenland, aanrijding met dieren, vandalisme en storm ook vergoed. De WA + Brand/Diefstal dekking is inbegrepen.

Meer dan 15.000 oldtimerliefhebbers gingen u voor!

De adviseurs van Vetera geven graag persoonlijk advies over de mogelijke oldtimerverzekeringen. U kunt online een oldtimerverzekering of verzamelpolis afsluiten. Wilt u persoonlijk advies, belt u dan gerust. Wij staan voor u klaar.

Als klant van Vetera krijgt u bovendien toegang tot mijn.vetera.nl. Deze extra service biedt u de mogelijkheid uw eigen verzekeringen in te zien en te wijzigen. U kunt eenvoudig een nieuwe verzekering afsluiten of de dekking wijzigen.

Brochure van Vetera downloaden

 

Welk type verzekering past het best bij mijn wensen en budget?

Hallo, ik ben Jarco Lamberink en ik help u graag met het maken van uw keuze.
Met deze handige vragenlijst weet u binnen een paar minuten welke verzekering u het best kunt afsluiten voor uw auto, motorfiets of bromfiets.

U ontvangt van Vetera uw polis, groene kaart en factuur. Uw klassieker is bij ons goed verzekerd!

Erwin Oenema (Polismedewerker)

Vetera heeft ruim 65 jaar ervaring!