Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Oldtimerverzekering auto

Heeft u een klassieke auto van 25 jaar of ouder? Wij begrijpen dat u niet alleen trots maar ook zuinig bent op uw klassieke auto. Mocht u onverhoopt schade rijden, dan wilt u dat uw klassieke auto zo snel mogelijk gerepareerd wordt en dat de kosten hiervan gedekt zijn. Graag nemen wij deze zorg voor u weg. Wij begrijpen dat u weer snel de weg op wilt zonder gedoe achteraf. Met de oldtimer autoverzekering van Vetera geniet u volop van uw klassieke auto.

Wilt u ook weten wat het kost om uw oldtimer auto te verzekeren?   Bereken uw premie

 

 

Unieke verzamelpolis: Verzeker tot 7 oldtimer auto's op 1 polis

Naast onze oldtimer autoverzekering hebben wij ook een unieke auto verzamelpolis. Als u meerdere klassieke auto's hebt, dan kunt u met deze verzamelpolis tot 7 klassieke auto’s verzekeren op één polis tegen een zeer lage vaste premie. Bij de verzamelpolis voor klassieke auto’s geldt wel dat u minimaal één vaste bestuurder dient op te geven. U kunt maximaal drie vaste bestuurders opgeven.

Dekkingsoverzicht

Bij Vetera verzekert u uw klassieke auto standaard tegen Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Wilt u uw klassieke auto nog beter verzekeren zodat u helemaal onbezorgd van uw klassieker kunt genieten? Dat kan! Bij Vetera heeft u ook de mogelijkheid om uw klassieke auto te verzekeren tegen Brand/Diefstal en daarnaast kunt u uw klassieker ook Volledig Casco verzekeren. Enkel in het geval van een voertuigwaarde boven de € 15.000,- dient uw klassieke auto getaxeerd te worden. Tot een voertuigwaarde van € 15.000,- biedt Vetera namelijk de unieke mogelijkheid om uw oldtimer op basis van de dagwaarderegeling te verzekeren.

Oldtimerverzekeringen voor uw auto('s)

Vergoeding bij WA WA+ Brand / Diefstal WA+ Volledig Casco
Schade toegebracht aan anderen      
Schade aan spullen van anderen      
Hulpverlening bij ongevallen      
Diefstal van de auto      
Brand en blikseminslag      
Schade veroorzaakt aan eigen auto      
Hulp bij pech in het buitenland      
Aanrijding met dieren      
Storm      
Vandalisme      
Ruitschade      

Offerte aanvragen
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het verzekeren van uw klassieke auto? Download dan onze brochure, neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Vraag direct een offerte aan

De adviseurs van Vetera zijn net als hun klanten échte oldtimerliefhebbers.

Steven Gerrits (Teamleider Vetera)

Vetera heeft ruim 65 jaar ervaring!