Oldtimer autoverzekering

Een oldtimerverzekering voor uw auto zorgt voor garantie. Wij begrijpen dat u niet alleen trots maar ook zuinig bent op uw klassieke auto. Mocht u onverhoopt schade rijden, dan wilt u dat uw klassieke auto zo snel mogelijk wordt gerepareerd en dat de kosten hiervan zijn gedekt. Graag nemen wij deze zorg voor u weg. Met de klassiekerverzekering voor uw auto van Vetera geniet u volop van uw oldtimer.

Wilt u ook weten wat het kost om uw oldtimer auto te verzekeren?

Bereken uw premie

Oldtimer autoverzekering: De unieke verzamelpolis

Naast onze oldtimer autoverzekering hebben wij ook een unieke auto verzamelpolis. Als u meerdere klassieke auto's hebt, dan kunt u met deze verzamelpolis tot 7 klassieke auto’s verzekeren op één polis tegen een zeer lage vaste premie. Op deze manier heeft u een hele goedkope oldtimerverzekering. Bij de verzamelpolis voor klassieke auto’s geldt wel dat u minimaal één vaste bestuurder dient op te geven. U kunt maximaal drie vaste bestuurders opgeven.

Dekkingsoverzicht

Bij Vetera verzekert u uw klassieke auto standaard tegen Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Wilt u uw klassieke auto nog beter verzekeren zodat u helemaal onbezorgd van uw klassieker kunt genieten? Dat kan! Bij Vetera heeft u ook de mogelijkheid om uw klassieke auto te verzekeren tegen Brand/Diefstal en daarnaast kunt u uw klassieker ook Volledig Casco verzekeren. Enkel in het geval van een voertuigwaarde vanaf € 15.000,- dient uw klassieke auto getaxeerd te worden. Tot een voertuigwaarde van € 15.000,- biedt Vetera namelijk de unieke mogelijkheid om uw oldtimer op basis van de dagwaarderegeling te verzekeren.

Oldtimer autoverzekering
Vergoeding bij WA WA+ Brand / Diefstal WA+ Volledig Casco
Schade toegebracht aan anderen
Schade aan spullen van anderen
Hulpverlening bij ongevallen
Diefstal van de auto
Brand en blikseminslag
Schade veroorzaakt aan eigen auto
Hulp bij pech in het buitenland
Aanrijding met dieren
Storm
Vandalisme
Ruitschade

Informatie afsluiten oldtimer autoverzekering

Uw oldtimer is bij Vetera WA verzekerd voor slechts € 7,50 per maand. Door onze unieke service en jarenlange ervaring bieden wij al meer dan 20.000 oldtimerbezitters een goede oldtimerverzekering. Naast een WA-dekking kunt u uw geliefde oldtimer auto ook Volledig Casco verzekeren voor een netto premie vanaf € 15,06 per maand. Wanneer u uw eigen aangebrachte schade niet wilt verzekeren is een Brand/ Diefstal dekking voor uw oldtimer een goede optie. Deze dekking kunt u door ons laten verzorgen vanaf € 10.02 per maand. Wanneer uw auto een waarde lager dan € 15.000,- vertegenwoordigt, hoeft u bij een aanvullende verzekering geen taxatierapport aan te leveren, u hoeft slechts vier foto's van het voertuig aan te leveren. Hierdoor bespaart u flink op de taxatiekosten. Heeft u interesse en wilt u graag een indicatie ontvangen? Vraag dan gelijk uw offerte aan!

Verschil OVI en SVI

Als u betrokken raakt bij een ongeval blijft het hopelijk alleen bij blikschade. Helaas is dit niet altijd het geval en kan het ook erger aflopen. Wat als u door een ongeluk invalide raakt en niet meer kunt werken? Of als u na een ongeluk aanpassingen in huis moet doen, zoals het aanleggen van een badkamer of slaapkamer beneden? Vetera biedt u hiervoor een aantal aanvullende verzekeringen.

Schadeverzekering inzittenden

Een schadeverzekering is uitgebreider dan de ongevallenverzekering, en kent een hoger verzekerd bedrag. Deze verzekering biedt dekking voor u en uw medepassagiers tegen lichamelijke en materiële schade na een ongeluk. Het grote voordeel van de schadeverzekering inzittenden is dat u de werkelijk geleden schade vergoed krijgt in plaats van een uitkering met een vooraf vastgesteld bedrag. De schadeverzekering inzittenden biedt dekking voor maximaal €1.000.000,- per schadegebeurtenis.

Verhaalsrechtsbijstand

Wanneer iemand u schade berokkent is het verhalen van uw schade op de tegenpartij vaak lastig. Met de verhaalsrechtsbijstand verzekering hebt u dit probleem niet. Vetera biedt hulp bij het verhalen van de materiële en letselschade wanneer de schade is ontstaan door een verkeersongeval waarbij uw oldtimer betrokken was en beschadigd raakte. Ook wordt eventuele waardevermindering van uw oldtimer als gevolg van de schade verhaald.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het verzekeren van uw klassieke auto? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Vraag direct een offerte aan

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.