Brand- / diefstaldekking

Een waardevolle aanvulling

Het bezit van een oldtimer verbindt. De reparaties, restauraties en meetings brengen in Nederland al vele jaren verschillende enthousiastelingen bij elkaar. Hoe past een oldtimerverzekeraar in deze hechte cirkel? Veel mensen zien een oldtimeverzekering als een verplicht goed; een ‘moetje’. Vetera ziet dit anders. Als uitzondering in haar branche zoekt Vetera haar klanten daadwerkelijk op en is een graag geziene gast op de vele oldtimerevenementen. Het praten over de hobby, het uitwisselen van ervaringen en het geven van gedegen en passend advies karakteriseren de persoonlijke dienstverlening van Vetera.

Vetera wil het verschil maken. Het gesprek dat de adviseurs met onze klant heeft, geeft bijzondere inzichten in de wensen van de oldtimerliefhebber. Het doet ons beseffen wat in de klassiekerwereld speelt. Hierdoor kunnen wij elk moment ons product en dienstverlening verbeteren. Het enthousiasme van de Vetera-klant daarin is telkens overweldigend!

Het belang van een degelijke Brand/diefstaldekking van oldtimers is in de klantgesprekken menigmaal onderkend. Het resultaat is dat Vetera deze aanvullende dekking al vanaf €25,- per jaar aan kan bieden. Met WA + Brand/diefstal verzekert u niet alleen de schade die u veroorzaakt aan personen of andermans bezittingen maar ook schade aan uw oldtimer die veroorzaakt is door brand, blikseminslag of diefstal, wordt namelijk eveneens een vergoeding uitgekeerd. Deze Brand-/diefstaldekking geeft onze klanten veel meer rust, juist wanneer het klassieke voertuig een groot deel van het jaar in de garage of stalling staat en dus buiten het oog van de eigenaar verkeert. Het scherpe aanbod heeft ervoor gezorgd dat steeds meer klant voor een Brand-/diefstaldekking kiezen. Wat ons betreft een weloverwogen beslissing.

Wat wordt vergoed bij een WA + Brand-/diefstaldekking ?

  • De wettelijke aansprakelijkheid.
  • Schade aan uw oldtimer door brand, blikseminslag, ontploffing, kortsluiting of schroeien.
  • Schade aan uw oldtimer door diefstal, braak, joyriding, pogingen daartoe, verduistering of oplichting.

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.