Vrieling Adviesgroep

Vrieling Adviesgroep is een familiebedrijf dat in 1949 is opgericht door Jasper Vrieling senior. Klein begonnen en in meer dan 70 jaar uitgegroeid tot een financiële dienstverlener met diverse bedrijfsonderdelen, waarin inmiddels de tweede en derde generatie Vrieling werkzaam is.

Een groot deel van de medewerkers houdt zich bezig met verzekeren en alles dat daarmee samenhangt, zoals het adviseren daarin en het behandelen van schades. Bij Vrieling kunt u terecht voor al uw verzekeringen.

Zo hebben we particuliere, bedrijfsmatige en agrarische verzekeringsadviseurs die u graag persoonlijk verder helpen. In het bedrijfsonderdeel Aveco verzekeren we campers. In 15 jaar heeft Aveco zich onder de Vrieling-paraplu ontwikkeld tot marktleider in camperverzekeringen.

Met Vetera bieden wij onze klanten de beste oldtimerverzekering aan. Ook staat ons team van schadebehandelaars altijd voor u klaar om snel en deskundig uw schade te regelen en u daarbij alle werk uit handen te nemen. We zijn gericht op een langdurige relatie met u als klant en daarom zullen we ons uiterste best doen u zich bij ons thuis te laten voelen. Dat was in 1949 reeds onze aanpak en dat is vandaag de dag nog altijd het geval.

Voor meer informatie over Vrieling Adviesgroep kijk op de website www.vrieling.nl.

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.