Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Vrieling Adviesgroep

Vrieling Adviesgroep is een familiebedrijf dat in 1949 is opgericht door Jasper Vrieling senior. Klein begonnen en in 65 jaar uitgegroeid tot een financiële dienstverlener met diverse bedrijfsonderdelen, waarin inmiddels de tweede en derde generatie Vrieling werkzaam is.

Een groot deel van onze 125 medewerkers houdt zich bezig met verzekeren en alles dat daarmee samenhangt, zoals het adviseren daarin en het behandelen van schades. Bij Vrieling kunt u terecht voor al uw verzekeringen.

Zo hebben we particuliere, bedrijfsmatige en agrarische verzekeringsadviseurs die u graag persoonlijk verder helpen. In het bedrijfsonderdeel Aveco verzekeren we campers. In 15 jaar heeft Aveco zich onder de Vrieling-paraplu ontwikkeld tot marktleider in camperverzekeringen.

Vanaf 2015 hebben we er een nieuw bedrijfsonderdeel bij: Vetera. Hierin verzekeren we alle soorten oldtimers, maar vooral klassieke motorfietsen en bromfietsen. Ook staat ons team van schadebehandelaars altijd voor u klaar om snel en deskundig uw schade te regelen en u daarbij alle werk uit handen te nemen. We zijn gericht op een langdurige relatie met u als klant en daarom zullen we ons uiterste best doen u zich bij ons thuis te laten voelen. Dat was in 1949 reeds onze aanpak en dat is vandaag de dag nog altijd het geval.

Voor meer informatie over Vrieling Adviesgroep kijk op de website www.vrieling.nl.

Vrieling Adviesgroep

De adviseurs van Vetera zijn net als hun klanten échte oldtimerliefhebbers.

Steven Gerrits (Teamleider Vetera)

Vetera heeft ruim 65 jaar ervaring!