Schade melden

Hebt u schade aan uw klassieke bromfiets, motor of auto geleden? Dat is natuurlijk heel vervelend, maar gelukkig heeft u een goede oldtimerverzekering afgesloten bij Vetera. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk weer schadevrij de weg op wilt en doen er samen met u dan ook alles aan om de schade zo snel mogelijk te verhelpen.

U krijgt daarom altijd een persoonlijke schadebehandelaar wanneer u schade lijdt. Uw eigen schadebehandelaar helpt u met alle zaken rondom de schade zodat u zo snel mogelijk weer zorgeloos kunt genieten van uw klassieke bromfiets, motor of auto. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of download het schadeformulier om zelf te printen.

Schadeformulier downloaden

Telefonisch schade melden

Telefoonnummer: 0523 - 28 23 28

Online melden

Zodra wij de gegevens binnen hebben zullen wij de schade zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en contact met u opnemen.

Stap 1: Uw gegevens

Stap 2: Schade gegevens

Verkeersschade aan eigen voertuig
Verkeersschade toegebracht aan derden
Andere schade toegebracht aan derden


Am
A
A1
A2
B
B1
BE
* Verplicht veld

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.