Robbin Bekker

Ik ben Robbin Bekker, een gepassioneerde liefhebber van oldtimers en na een korte afwezigheid weer terug als adviseur bij Vetera Oldtimerverzekeringen. Voor mij vertegenwoordigt een oldtimer meer dan alleen een voertuig; het belichaamt een tijdsbeeld vol persoonlijke herinneringen. Zo herinner ik me nog goed hoe mijn neef me van de basisschool ophaalde in zijn eerste auto, een oude Mini Cooper. Het geluid, het schokkende optrekken en de geur van muffe en dampende olie zal ik nooit vergeten!

Mijn hobby begon toen ik na schooltijd samen met vrienden aan oude brommers ging sleutelen. Mijn laatste restauratieproject was een oude Triumph motorfiets, een symbool van de jaren '70 voor mij. De zeldzame onderdelen vond ik op beurzen en via andere liefhebbers. Ik weet als geen ander hoe tijdrovend en waardevol zo'n bezit kan zijn.

Robbin Bekker

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.