Martijn Springer

Aangenaam! Ik ben Martijn Springer. Vanaf 2018 ben ik werkzaam als adviseur bij Vetera Oldtimerverzekeringen. Al vanaf jonge leeftijd ben ik ontzettend geïnteresseerd in de wereld van de oldtimers en de historische autosport.

Zelf heb ik een voorliefde voor (klassieke) Saabs en BMW’s. Mijn eerste oldtimer was een klassieke Ford Escort. Op dit moment bezit ik nog een Honda bromfiets uit de vroege jaren 80 en een Saab youngtimer. Verder bezoek ik gedurende het jaar vele oldtimerevenementen in het binnen- en buitenland. Het is dan ook erg leuk om elke dag met oldtimerliefhebbers in contact te zijn. We hebben een prachtige hobby.

Op dit moment kan ik mijn passie en kennis van oldtimers en youngtimers combineren met mijn verzekeringskennis. Graag ga ik dan ook het gesprek met u aan over uw oldtimers.

Heeft u nog vragen voor mij? Stuur mij dan een berichtje of neem telefonisch contact met mij op. Ik help u graag verder!

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.