Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Winnaar MijnVetera november

Sinds oktober 2015 is MijnVetera gereed voor gebruik. Per hoofdvervaldatum van uw verzekering krijgt u toegang tot deze online omgeving. Wilt u hier niet op wachten? U kunt als klant van Vetera ook via de adviseurs uw inloggegevens aanvragen. Uw lopende pakket wordt daarbij omgezet naar het Vetera-product en de activeringscode wordt voor u aangemaakt en toegezonden.

De voordelen van MijnVetera:

  1. Altijd uw administratie op orde: U hoeft niet langer uw polisbescheiden te bewaren want dat doen wij voor u. Overzichtelijk, compleet en altijd actueel.
  2. Waar en wanneer u wilt uw gegevens bekijken en wijzigen.
  3. Extra service. U kunt naast het bekijken van de gegevens van het voertuig ook de dekking en uw personalia aanpassen. Zit het een keer tegen? U kunt uw schade eenvoudig melden via MijnVetera.

Wij hopen dat u net zo enthousiast over MijnVetera bent als wij. Wij hechten daarom ook waarde aan uw mening. Activeer dan ook snel uw account en laat weten wat u ervan vindt! Vetera verloot elke maand onder de geactiveerde accounts een jaarabonnement voor een oldtimerblad naar keuze.

De winnaar van november 2015 is:

DHR. VAN DER LIET UIT AMSTERDAM
Relatienummer: 31081

Dhr. Van der Liet hebben we mogen verblijden met een jaarabonnement voor het blad ‘Het Motorrijwiel’. Vetera wenst de winnaar veel leesplezier toe.  

De adviseurs van Vetera zijn net als hun klanten échte oldtimerliefhebbers.

Steven Gerrits (Teamleider Vetera)

Vetera heeft ruim 65 jaar ervaring!