Winnaar MijnVetera november

Sinds oktober 2015 is MijnVetera gereed voor gebruik. Per hoofdvervaldatum van uw verzekering krijgt u toegang tot deze online omgeving. Wilt u hier niet op wachten? U kunt als klant van Vetera ook via de adviseurs uw inloggegevens aanvragen. Uw lopende pakket wordt daarbij omgezet naar het Vetera-product en de activeringscode wordt voor u aangemaakt en toegezonden.

De voordelen van MijnVetera:

  1. Altijd uw administratie op orde: U hoeft niet langer uw polisbescheiden te bewaren want dat doen wij voor u. Overzichtelijk, compleet en altijd actueel.
  2. Waar en wanneer u wilt uw gegevens bekijken en wijzigen.
  3. Extra service. U kunt naast het bekijken van de gegevens van het voertuig ook de dekking en uw personalia aanpassen. Zit het een keer tegen? U kunt uw schade eenvoudig melden via MijnVetera.

Wij hopen dat u net zo enthousiast over MijnVetera bent als wij. Wij hechten daarom ook waarde aan uw mening. Activeer dan ook snel uw account en laat weten wat u ervan vindt! Vetera verloot elke maand onder de geactiveerde accounts een jaarabonnement voor een oldtimerblad naar keuze.

De winnaar van november 2015 is:

DHR. VAN DER LIET UIT AMSTERDAM
Relatienummer: 31081

Dhr. Van der Liet hebben we mogen verblijden met een jaarabonnement voor het blad ‘Het Motorrijwiel’. Vetera wenst de winnaar veel leesplezier toe.

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.