Vetera is hoofdsponsor van Oldtimerdag Ruinerwold

Samenwerking Vetera Oldtimerdag Ruinerwold

Vetera Oldtimerverzekeringen is met trots hoofdsponsor van het toonaangevende evenement Oldtimerdag Ruinerwold. Door deze samenwerking kent het evenement voor de komende 6 edities de naam Vetera Oldtimerdag Ruinerwold.

Oldtimerdag Ruinerwold is al jaren landelijk en regionaal een begrip onder liefhebbers van klassieke auto's, motoren en andere historische voertuigen. Het evenement trekt jaarlijks duizenden bezoekers die genieten van de prachtige collectie aan oldtimers.

Toekomstvisie

“Wij zijn trots om onze naam te verbinden aan dit geweldige evenement,” zegt Camiel Slot, directeur van Vetera Oldtimerverzekeringen. “Ons doel is niet alleen om de huidige editie van de Vetera Oldtimerdag Ruinerwold tot een groot succes te maken, maar ook de komende jaren bij te dragen aan het succes van dit evenement. Daarnaast willen wij met dit hoofdsponsorschap een bijdrage leveren aan het behoud van historisch erfgoed, zodat eigenaren met een gerust hart kunnen genieten van hun geliefde voertuigen en deze ook kunnen overdragen aan toekomstige generaties.”

Voor meer informatie over het evenement en om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, bezoek de website oldtimerdagruinerwold.nl of volg het evenement op Instagram of Facebook.

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.