Uitnodiging Gearhead Ride In

Beste oldtimerliefhebber,

Op 9 juli 2016 vind in Dalfsen (ov) de Rock 'n Rollin' Gearhead Ride In plaats. Een Charity Ride voor zowel classic bikes & American classic cars.

De Gearhead Ride In wordt georganiseerd door het Stone Rock Festival in samenwerking met Vetera Oldtimerverzekeringen. Met de Gearhead Ride In wordt geld opgehaald voor de Stichting Het Vergeten Kind.

Wat houd de ‘Gearhead Ride In’ in?

De Gearhead Ride In is een tourtocht door de prachtige omgeving van Dalfsen. Deze zal starten om 13:00 en na deze mooie tocht verzamelen alle auto's en motoren zich weer in Dalfsen en rijden in colonne door Dalfsen richting het festivalterrein van Stone Rock. Hier komen ze rond 17:00 aan. Op het terrein worden de 25 mooiste voertuigen uitgekozen voor de Show Off op het festival. Deze voertuigen krijgen een prachtig plekje op het festivalterrein en worden geshowd aan de rockende festivalbezoekers. Ook zijn er verschillende prijzen te winnen voor de mooiste, stoerste, ruigste motor of auto. We vragen alle deelnemers of ze zichzelf willen laten sponsoren voor Stichting Het Vergeten Kind.

Whats in it for me?

Wat krijg je terug voor jouw deelname? De inschrijving is gratis, je auto of motor kan worden geshowd aan 2.000 bezoekers van het festival, lunch en koffie/thee worden voor u verzorgd en u krijgt gratis toegang tot het Stone Rock Festival waar o.a. spelen; John Coffey, The Deaf, DeWolff en de Paceshifters!

Het goede doel: Stichting Het Vergeten Kind

De Gearhead Ride In is natuurlijk niet alleen voor de de rijders. Het hoofddoel van de Gearhead Ride In is het zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting Het Vergeten Kind. Het inschrijven is gratis, maar we hopen dat deelnemers zich laten sponsoren. Dit kunt u doen op de volgende manier:

- Vraag kennissen, vrienden, familie, collega's om u te sponsoren (net als bij een sponsorloop)

- Zelf sponsor worden van de Gearhead Ride In

- Vrijwillig doneren

- Bied een plek om mee te rijden in je auto aan voor een bijdrage

Hoe schrijf in mij in?

Kijk voor meer informatie over het festival op: www.stonerock.nl

Met vriendelijke groet,

Organisatie Gearhead Ride In

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.