Overname Classico verzekeringen

De oldtimerverzekeringsproducten van Vetera zijn uniek in de oldtimerwereld. De persoonlijke aanpak gecombineerd met een uitstekende digitale dienstverlening, zorgt dat het bedrijf uit Dedemsvaart een waardevolle bijdrage levert aan de hobby van klassiekereigenaren. Met de ambitie om de grootste aanbieder van oldtimerverzekeringen te worden, is medio 2018 een stap in de richting gezet om dit doel te behalen. In januari 2019 kondigde Vetera namelijk de overname van Classico Verzekeringen aan.

Passie als sleutelwoord

Classico is een bekende en belangrijke naam onder oldtimereigenaren en was jarenlang onderdeel van Voerman Greve Makelaardij & Assurantiekantoor te Zwolle. De overname van Classico Verzekeringen behelst de overvoer van duizenden voertuigen. Eigenaar Willeam Voerman is blij met een partner als Vetera. “De verzekeringsportefeuille is door ons kantoor in de afgelopen decennia met veel zorg opgebouwd. De administratieve druk is dergelijke portefeuilles is echter enorm. Vetera heeft net als ons kantoor een enorme passie voor oldtimers. Zij zullen de goede service voortzetten.”

Steven Gerrits, teamleider van Vetera vult aan: “De toevoeging van Classico aan ons bedrijf is belangrijke stap voor de klassiekerwereld. Steeds meer verzekeraars stoppen met een speciaal verzekeringsproduct voor oldtimers. De wijze waarop de opbouw van Classico door de jaren heeft plaatsgevonden in lovenswaardig. De huidige portefeuilleomvang maakt van Vetera een belangrijke sparringpartner richting de risicodrager”.

Toekomstbestendig

Bij overvoer in 2018 zijn alle klanten van Classico reeds over de samenvoeging geïnformeerd. Gerrits: “Vetera biedt haar klanten goede verzekeringsvoorwaarden en een hoge service. Wij komen graag met klassiekerliefhebbers in contact. Telefonisch en per mail zijn wij tijdens kantooruren beschikbaar. Onze klanten kunnen daarnaast gebruik maken van MijnVetera.”

De persoonlijke online omgeving MijnVetera biedt de klassiekerliefhebber 24/7 de mogelijkheid om zelf zijn oldtimerverzekering te beheren. “Met een paar klikken op de knop ontvangt u een dekkingsbevestiging en kunt u direct met een veilig gevoel genieten van uw oldtimer. De polis heeft u in de meeste gevallen binnen 24 uur in huis. Mede door deze digitale ontwikkeling verstevigt Vetera haar positie als betrouwbare dienstverlener en maakt het ons bedrijf klaar voor de toekomst.”

Vetera Verzekeringen is aanbieder van oldtimerverzekeringen, onderdeel van Vrieling Adviesgroep. Vrieling Adviesgroep heeft vestigingen in Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle.

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.