Oldtimerbeurs Rosmalen

Liefhebbers van oude motoren en bromfietsen opgelet! Dit weekend vindt bij Autotron Rosmalen namelijk weer de Oldtimerbeurs Motoren, Bromfietsen en Fietsen plaats. De grootste Airbrushshow van Europa maakt het evenement nog specialer.

Tweewielers, stands en onderdelen
Vele motor- en (brom)fietsclubs zullen dit jaar weer aanwezig zijn om hun even mooie als dierbare bezittingen te tonen. Naast de presentatie van oldtimerclubs worden ook motoren en (brom)fietsen te koop aangeboden. Op de beursvloer zijn daarnaast vele stands te vinden met originele onderdelen en accessoires. Vetera is voor u aanwezig om u te adviseren over een passende verzekering voor uw oldtimer!

Airbrushshow
Tijdens de beurs doe je een stapje terug in de tijd. Autotron Rosmalen staat in het derde weekend van januari helemaal vol met allerlei soorten tweewielers. Naast al deze tweewielers is er op deze beurs ook een grote Airbrushshow. Tijdens deze show laten internationale kunstenaars zien wat ze in hun mars hebben.

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.