Kilometervreters

Onze oldtimerverzekering biedt u de mogelijkheid om met uw oldtimer auto 7.500 kilometer per jaar te rijden. Op zondag met lekker weer een rondje toeren, een ritje hier en daar. Gemiddeld rijdt een oldtimer auto (40+) maar 1700 kilometer per jaar. Echter zijn er uitzonderingen.

Onderstaande Volvo P1800 is wereldberoemd. De Volvo heeft namelijk meer dan 5,1 miljoen kilometers gereden. De inmiddels overleden eigenaar (Irvin Gordon) heeft de auto aangeschaft in 1966 en nooit in een andere auto gereden.

Onderhoud en revisies van de motor gebeurde regelmatig. Achja regelmatig, zo om de 500.000 kilometer een revisie en elk jaar wat onderhoud. Een ongeloofelijke prestatie die ook is benoemd in het Guinness World Records.

De auto werd dagelijks gebruikt en reed de laatste jaren ongeveer 150.000 kilometer per jaar. Door de vele autobeurzen en evenementen is het aantal kilometers sterk toegenomen.

Hoeveel kilometers staan er bij u op de teller?

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.