ICCCR 2016

Een stralend zonnetje op ongeveer de mooiste plek van Nederland omlijste afgelopen weekend het decor van het lustrum van de Internationale Citroën Car Club Rally (ICCCR).

Vanuit de hele wereld reisden de meest exclusieve en unieke creaties van André Citroën af naar het landgoed rondom Kasteel Middachten in het Gelderse Rheden. Toeschouwers werden getrakteerd op demonstraties van onder andere de vanuit Denemarken afgereisde club welke gespecialiseerd is in de vooroorlogse half-track Citroëns en de presentaties van verschillende adembenemend elegante DS-modellen.

Het Concours d’Élégance gold als afsluiter van het evenement. Uit de stal van familie Gerrits werd speciaal voor deze gelegenheid de vers gerestaureerde en uiteraard bij Vetera verzekerde Citroën Traction Avant 11BL uit 1953 ingezet. De reacties van het publiek waren overweldigend en leidde uiteindelijk tot het behalen van de publieksprijs van het Concours, welke door een slordige communicatiefout binnen de organisatie op het moment suprême toch aan de neus van de trotse eigenaar voorbij ging; een gemiste kans.

De waardering en aanmoedigende woorden van de echte kenners en ware oldtimerliefhebbers vanuit verschillende clubs werd uiteindelijk gezien als de ware prijs van de dag. Mede daarom kan teruggekeken op een prachtig evenement waar oldtimer-minnend Nederland trots op mag zijn!

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.