FAQ - Dekking

Wanneer u schade heeft kunt u het best contact opnemen met onze schadeafdeling. Afhankelijk van uw dekking, zullen zij aangeven in hoeverre de schade gedekt is en wat er moet gebeuren om de schade aan uw oldtimer snel te (laten) herstellen. Onze schadebehandelaars zullen u zeker helpen met een snelle en goede afhandeling.

Hebt u ruitschade aan uw oldtimer en bent u Volledig Casco verzekerd? Neemt u dan contact op met onze schadeafdeling. Zij kunnen u precies vertellen hoe u de schade het snelst kan laten repareren en welk bedrag wordt vergoedt. Ook kunnen zij u helpen met het vinden van een herstelbedrijf.

Bij schade met een klassieke auto hebt u in het geval van Brand/Diefstal of Volledig Casco een eigen risico per schadegebeurtenis. De hoogte van het eigen risico is afhankelijk de waarde van de oldtimer:

Waarde Auto Eigen Risico
€ 0,-tot€ 40.000,-€ 150,-
€ 40.001,-tot€ 75.000,-€ 225,-
€ 75.001,-tot€ 150.000,-€ 750,-
€ 150.000,-enhogerIn overleg

In het geval van schade aan een klassieke motor of bromfiets bedraagt het eigen risico € 100,- per schadegebeurtenis.

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.