Adfiz

De markt voor financiële producten is complex. Er zijn veel aanbieders en nog meer producten met eigen kenmerken. Het kaf van het koren scheiden wordt steeds lastiger. Adfiz is de branchevereniging voor onafhankelijke financiële intermediairs en zij maakt zich samen met haar leden sterk voor laagdrempelige en betaalbare toegang tot onafhankelijk en betrouwbaar advies.

Keurmerk

Financieel dienstverleners die lid zijn van Adfiz kiezen er voor zich kwalitatief te onderscheiden. Zij kiezen er met hun lidmaatschap actief en vrijwillig voor te voldoen aan een aantal lidmaatschapseisen, die hen onderscheidend maken in de markt en die de consument meer zekerheid geven. Zij onderwerpen zich onder meer aan gedragscodes op het gebied van onafhankelijkheid van advies en integriteit.

Kennis is macht

Door de consument objectief en in begrijpelijke taal te informeren streeft Adfiz ernaar om de consument helder en inzichtelijk wegwijs te maken in de wereld van financiële producten. Adfiz wil de positie van de consument in de financiële markt versterken door hem beter in staat te stellen de kwaliteit van financiële producten, adviezen en dienstverleners te beoordelen. De consument of de zakelijke klant wordt door een financieel dienstverlener die lid is van Adfiz in de positie gebracht dat hij met een gerust hart belangrijke beslissingen kan nemen voor een goede financiële toekomst of voor zekerheid voor zijn bedrijf. Dat maakt het Adfiz-keurmerk en de Adfiz-adviseur een betrouwbare partner voor zowel consumenten als bedrijven.

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.