Uw verzoek is verstuurd, even geduld a.u.b.

Dedemsvaria zoekt mooiste oldtimer

Bezitters van oldtimers (bouwjaar voor 1985) opgelet. De Dedemsvaria is op zoek naar jou. Op zaterdag 1 augustus 2015 is het mogelijk jouw trots te tonen aan een grote publiek. De dag start om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Het rozentrio zal de mooiste auto uitkiezen. De winnaar wint een volle tank.

 

Ben jij een enthousiaste oldtimerbezitter? Zorg dan dat je aanwezig bent in Dedemsvaart op zaterdag 1 augustus. Twijfel niet, haal je auto uit de garage, was hem een keer extra, poets hem goed op en kom pronken tijdens de Dedemsvaria. Er is natuurlijk genoeg tijd om verhalen, technische gegevens en rijervaringen uit te wisselen met overige deelnemers.

 

Op zaterdag is er tevens een toertocht voor klassieke motoren, mocht u dit willen dan kunt u mee rijden met deze tocht.  

 

Opgave via pieter@dedemsvaria.nlonder vermelding ‘ Oldtimer Show’ 

Healey 

Dedemsvaria

De Dedemsvaria is een jaarlijks georganiseerde feestweek in Dedemsvaart. De Dedemsvaria valt ieder jaar in week 31. Dit jaar is dat van maandag 27 juli tot en met zaterdag 1 augustus 2015. 

 

 

Dedemsvaria

De Dedemsvaria is een jaarlijks georganiseerde feestweek in Dedemsvaart. De Dedemsvaria valt ieder jaar in week 31. Dit jaar is dat van maandag 27 juli tot en met zaterdag 1 augustus 2015.

 

Sinds 1971 wordt de Dedemsvaria georganiseerd, de traditie van het feest in Dedemsvaart is echter al veel ouder. Al voor de Tweede Wereldoorlog kende Dedemsvaart het jaarlijkse zomerfeest. De Dedemsvaria begon als promotie voor de lokale ondernemers en als vakantie-alternatief. Deze gedachte is anno 2015 nog altijd actueel. Door de jaren heen is de Dedemsvaria uitgegroeid tot een vaste waarde in vele vakanties.  


De belangrijkste programma onderdelen zijn de waterspelen, de braderie, de kermis, het spuitvoetbal, de autorodeo en de kinderdag.  

U ontvangt van Vetera uw polis, groene kaart en factuur. Uw klassieker is bij ons goed verzekerd!

Erwin Oenema (Polismedewerker)

Vetera heeft ruim 65 jaar ervaring!